Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Optakt DHG Odense – Skanderborg

Webredaktør, udgivet d. 10. februar, 2015

1. div. damer spiller ude mod DHG Odense, Onsdag  11-02-15 kl. 19.15 i Dalumhallerne

Gyser gyser gyser

Det bliver en forbudt for børn-forestilling. Vi kan med en sejr næsten sikre os imod et eventuelt nedrykningsspil, med et nederlag er vi igen nede i suppedasen, og kan sågar hentes af nummer 3. sidst.

Så det er ultimativt den vigtigste kamp, inden den næste.
DHG Odense er et godt og stærkt kollektiv krydret med en superspiller i Kathrine Nielsen, som med gennembrud, fart og indspil til stregen, har haft en supersæson, ligeledes skal også nævnes holdets absolutte topscorer Emma Kiellberg, som er en lang og skudstærk bagspiller.Kiellberg, 1 div.damer 14/15

Sidste gang imod DHG lykkedes det os at tage farten af Kathrine Nielsen, og kan vi gøre det igen, samtidigt med at vi får stødt frem i zonen på Kiellberg, så er vi kommet langt.

DHG har været svingende i præstationerne, blandt andet tog de point fra Sønderjyske hjemme, hvorefter de tabte stort ude til Horsens. Det vidner om et hold, som er langt stærkere hjemme i trygge rammer. Ingen tvivl om, at det bliver en hård kamp, med meget på spil.
Kim Lerche

Website Security Test