Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Målvogtertrænere på plads

Tom Kristensen, udgivet d. 25. februar, 2015

Skanderborg Håndbold Elite Akademi er stolte over at kunne præsentere Peter Krohn Andersen og Monika Kongsgaard som målvogtertrænere for pigerne på akademiet fra den kommende sæsons begyndelse.
Peter kommer til Skanderborg Håndbold fra en fortid i Thisted IK og senest Randers HK, hvor han tidligere har fungeret som målvogtertræner – senest med et succesfuldt samarbejde med to nu U-landsholdsmålvogtere og mange titler til følge. Om skiftet, tilføjer klubbens nye mand
“Jeg er utrolig glad for at det kunne lykkedes med at lave et samarbejde med Skanderborg håndbold, som for mig, er en af de største klubber på ungdoms siden, og har været det igennem mange år. Jeg brænder for målmandsarbejdet, og har altid gjort det til et stort arbejdsområde for mig, at specialisere mig i, og blive bedre til. Jeg er selv gammel målmand, og det er her min interesse for målmænd udspringer fra. Jeg glæder mig utrolig meget til at komme i gang med de talentfulde unge keepere i Skanderborg håndbold”.
Monika har i indeværende sæson haft ansvaret for træningen af vores SHEA-målvogtere med ligeledes stor succes. Monika har udover sit studie på Idræt en enorm praktisk erfaring som målvogter på højeste niveau, som hun benytter i forbindelse med trænergerningen. Udover at være målvogtertræner på akademiet, spiller Monika på Skanderborg Håndbolds 1. divisionsdamer og har leveret en meget flot sæson i den grønne trøje!
Vi er yderst tilfredse med at kunne præsentere to så dygtige målvogtertrænere til vores pigeungdom. Monika har fået U16 pigerne som ansvarsområde, mens Peter har fået U18 pigerne. Vi ser frem til et godt samarbejde med disse to kapaciteter.

Website Security Test