Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Krickau: Jeg er bare en glad mand

Webredaktør, udgivet d. 12. februar, 2015

Nicolej Krickau er glad for forlængelsen af sin træneraftale og for opbakningen trods de få point det er blevet til i efteråret.

Nicolej Krickau 141114-14Jeg er rigtig glad for at have yderligere et år på plads i Skanderborg. Jeg kan ikke se nogen grund til ikke at forlænge aftalen, når nu jeg fik den mulighed allerede nu. Jeg er i en klub hvor der tænkes og handels strategisk på alle niveauer og det gør at man virkelig kan fokusere på processen med gradvist at øge professionalismen og elitekulturen i klubben. Samarbejdet med den sportslige ledelse, teamet omkring holdet og selve truppen er helt ideelt for mig og alle 3 parter gør et kæmpe stykke arbejde. Det samarbejde kan vi nu lægge endnu et strategisk lag på, med min forlængelse der nu forløber 2,5 år fra nu, hvilket også betyder, at vi i mit sidste kontrakt år får tilholdssted i byens nye arena, som selvsagt også åbner nye muligheder. 

Udover selve den faglige del af overvejelserne er jeg naturligvis begejstret for den opbakning der har været til mig hele vejen gennem mit første halve år, som jo på ingen måde har været resultatmæssigt prangende. Den opbakning giver ro og vished for at klubben er indstillet på netop det strategiske arbejde og ikke handler i panik pga. den kedelige pointmæssige situation og det mener jeg er en kæmpe kvalitet, når man er i en klub, hvis største mål er at være stedet hvor de unge kan tage det sidste skridt inden de skal ud i topklubberne. 

Så selvom jeg efterhånden har været i klubben længe og er klar over at forandring og nye miljøer ofte kan gavne den personlige udvikling, så er det min vurdering  at den udvikling og forandring der præger klubben er et super fint match til der hvor jeg er i min egen udvikling. Alt i alt er det jeg bare en glad mand. 

Website Security Test