Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Klar til lokaldrama på lørdag

Webredaktør, udgivet d. 2. februar, 2015

Efter 5 ugers kamppause pga. VM slutrunden i Qatar, starter Boxer Herre Ligaen op igen på lørdag. Og hvilken start ! Lokalopgør af absolut bedste slags, og så på hjemmebane. Skanderborg Håndbold mod Odder Håndbold, og med de 2 holds placering in mente, kan der næsten ikke dækkes finere op på Morten Børup Vej 3.

Morten Børup Hallen 221114-06Der restere 7 spillerunder i grundspillet, og den aktuelle stilling er at Skanderborg Håndbold har 6 point på 13. pladsen, mens Odder Håndbold har skrabet 4 point sammen i det samme antal kampe.

De 2 hold har haft 2 vidt forskellige udgangspunkter i denne sæson. Skanderborg drømte inden sæsonen om at blande sig i striden om den famøse 8. plads der giver adgang til slutspillet. Odder Håndbold spiller deres første sæson nogensinde i den fineste række, og har haft overlevelse som målsætning allerede før sæsonen startede. Odder har spillet en flot sæson indtil videre trods de få point, og har spillet mange lige kampe mod hold som på forhånd var dømt til at kunne “vade” hen over de østjyske oprykkere. Holdet har i modsætning til Skanderborg været usædvanligt heldige på skadesfronten, og det har helt sikkert været medvirkende til at Odder har kunnet holde et så højt niveau som tilfældet har været. Skanderborgs historik på den front har været direkte omvendt, og de håbløst mange skader har smadret sæsonen indtil videre for The Green Gunmen.

Truppen i Skanderborg ser dog efterhånden ud til at ligne den som vi havde sat næsen op efter før sæsonen. VM pausen har betydet at vi har fået 6-7 spillere fra skadeslisten med igen og i skrivende stund ligner det at kun et par spillere stadig ikke er kampdygtige. Derudover er truppen blevet udvidet med Kasper Kisum fra Flensburg Handewitt og Henrik Juul Nielsen fra Rækker Møller, som begge kan få deres debut i den grønne trøje mod Odder på lørdag.

Liga (14)Derfor er udgangspunktet markant ændret siden de 2 hold mødtes i den omvendte kamp i 8300 Odder, og det skal blive spændende at se hvor sammenspillet den “nye” grønne trup er blevet igennem januar måneds mange træninger. Skanderborg har vundet begge testkampe mod GOG og BSV, mens Odder har slået Aalborg Håndbold men tabt til 1. divisionsholdet fra Skive. Begge hold er også kommet videre fra pokalturneringen i januar måned, så det ligner 2 hold der er fit for fight før de sidste 7 liga kampe.

Med det udgangspunkt in mente er der dækket op til en af sæsonens absolut største kampe i Morten Børup Hallen på lørdag kl. 15.00. Vinderen af kampen, kan selv afgøre deres skæbne i ligaen 14/15,mens det tabende hold får fyret ekstra op i kakkelovnen i de resterende 6 kampe.

Håndbold lækkerbisken er vist ikke et for stort ord at tage i munden om lørdagens lokalbrag. Vi skal på trods af vinterferie have fyldt Cigaræsken til absolut sidste plads og få skabt Danmarks vildeste stemning med Danmarks bedste håndboldpublikum.

Det er lørdag kl. 15.00 – det er The Green Gunmen – det handler om overlevelse – det er vigtigt DU kommer.

Odder Håndbold har købt deres andel af billetterne, hvorfor vi også sælger et mindre antal billetter i forsalg fra Cafe Grøn I Hjertet. Vil du være sikker på at komme ind, så smut i Cafe Grøn idag.

Website Security Test