Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Kampen ikke godkendt…

Webredaktør, udgivet d. 1. februar, 2015

Referat Lyngby HK – Skanderborg Håndbold 24-19 (13-11)

En lang køretur, en kamp uden tænding og intensitet, og nul point med hjem.

Det er vist et hurtigt resume af denne lørdag, men ikke desto mindre, så beskriver det fint den indsats, som vi lagde for dagen.
Intensiteten indfandt sig aldrig, vi ramte aldrig de sidste 20-25 %, Lyngby var bare bedre på dagen.

Vi fik aldrig gang i nogen løbedueller med deres højreside, vi fik aldrig rigtig ram på deres playmaker Nicole Leonhardt, som scorede på 6-7 løbeskud i vores midtzone, og Lyngbys forsvar blev aldrig sat på de store prøver. Så skal vi tabe sådan en kamp imod et fint og rutineret hold som Lyngby.

Efter nogle flotte dommerpræstationer i de sidste kampe nåede vi forhåbentlig bunden denne gang. Det skabte en masse usikkerhed i begge lejre, men det skal også retfærdigvis siges, at dommernes præstation sikkert passede godt til vores egen.

En fin præstation af Steinunn Hansdottir på venstre fløj, som i dagens anledning var alene om at dække pladsen.Steinunn Hansdottir 1dd. 14/15

Vi ser nu frem til at tage imod Ajax næste weekend. Der skal nok blive tryk på i MB. Ajax smed et point til os sidst, så de vil sikkert gerne revanchere sig. Omvendt så spiller Ajax jo uden håndbremse, og det vil skabe en masse intensitet og nerve i kampen. Det passer fint til os.

Kim Lerche

 

Website Security Test