Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Håndbold profilerer Skanderborg

Webredaktør, udgivet d. 6. februar, 2015

Skanderborg Håndbold er et godt aktiv for kommunen, når det kommer til eksponering. I 2014 var klubbens samlede presseomtale over 58 millioner kroner værd

Infomedia Når det kommer til presseomtale klarer Skanderborg Håndbold sig rigtig godt. Netop offentliggjorte tal fra Infomedia viser, at klubben står for fire procent af den samlede presseomtale af dansk håndbold i 2014. Det svarer ifølge Infomedia til en annonceværdi på 58.216.628 kroner.

– Vi er stolte af, at vi på den måde kan være med til brande Skanderborg. Vi arbejder hele tiden hårdt i klubben for at skabe værdi for vores sponsorer, så det er rart, når det lykkes. Og så viser det jo også, at det er håndbolden, som skaber omtale, siger klubbens formand Jens Christensen.

Når det kommer til at blive nævnt i medierne, lægger klubben sig solidt i midterfeltet på en 11. plads blandt de 25 danske håndboldklubber, undersøgelsen omhandler. Team Tvis Holstebro, der er med i både dame- og herreligaen, tager førertrøjen med 10 procent, mens Nykøbing Falster Håndbold lukker tabellen med en procent.

– Det er rigtig flot, især når det er klubber som Team Tvis-Holstebro og KIF Kolding København, der ligger i toppen. Det er jo typisk, dem der klarer sig godt i ligaen, der får mest omtale, så vi kan godt være tilfredse, siger Jens Christensen.

 Den megen omtale vækker også stor begejstring hos Skanderborg Kommune, der er en af klubbens hovedsponsorer. Borgmester Jørgen Gaarde kalder den megen omtale for særdeles vigtig.

–          Det er den både i forhold til at tiltrække virksomheder og borgere til området.  Jo mere Skanderborg Kommune bliver nævnt og dukker op på radaren som et sted, hvor der sker noget positivt, desto større er sandsynligheden, at vi bliver valgt til. Så derfor håber jeg da også, at det lykkes for holdet at blive oppe i ligaen, selv om det ser lidt tungt ud i øjeblikket. Men jeg kan forsikre om, at vi vil gøre alt hvad vi kan for at heppe jer igennem nedrykningsspillet, siger Jørgen Gaarde.

Mest omtale får klubben på nettet, hvor det særligt er håndboldsiden hbold.dk, der står for mange af artiklerne. Herefter følger Horsens Folkeblad, Fredericia Dagblad og Vejle Amtsavis trop.

Af den årlige omtale bliver klubben i 25 procent af tilfældene nævnt i den landsdækkende presse, hvilket Jens Christensen er stolt over.

– Det viser jo, at det er rigtigt, når vi siger, at vi er hele kommunens fyrtårn, og det er jo ikke bare henover ligasæsonen, der er en pæn spredning over hele året, forklarer formanden.

Website Security Test