Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Gense målene fra Odder kampen

Webredaktør, udgivet d. 9. februar, 2015

Gik du glip af Odder kampen pga skiferie ? eller var du en af de uheldige der kom for sent til billetlugen og blev sendt hjem igen ?

Her har du chancen for at se eller gense alle de 29 Green Gunman pletskud fra lørdagens 29-20 sejr over lokalrivalerne fra Odder Håndbold. Der var tæt fight fra første sekund og masser af udvisninger. Verdensklasse redninger fra tilbagevendte Kasper Larsen i målet, og så er redaktionen næsten sikker på at den bedste assist i Cigaræskens historie blev lavet da vi kom foran 18-11 ved Lars Mousing. Døm selv !

Måske du syntes stemningen lyder ophedet – kan bare sige at det var 100 gange vildere LIVE……

Website Security Test