Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Andreas Væver fortsætter i grønt

Webredaktør, udgivet d. 12. februar, 2015

Andreas Væver har valgt at sætte sin underskrift på en ny 1 årig aftale med Skanderborg Håndbold, og fortsætter dermed i klubben hvor han har trådt sine barnesko siden han var 5 år gammel.

Træner Nicolej Krickau havde følgende ord at sætte på forlængelsen med Andreas:

Andreas Væver 221114-11Det er med enormt stor glæde at det er lykkedes os at forlænge aftalen med yderligere et år. Med forlængelsen af Andreas sætter vi lighedstegn ved vores fortsatte ambition om at kunne drille vores konkurrenter i den midterste del af ligaen.

Andreas er identifikationen af den måde vi ønsker at spille på med hans store gaspedal. Han har kæmpe betydning i alle spillets faser. Han har en hovedrolle fremskudt i vores offensive forsvar, er arkitekten på vores hurtige midte og selvom han ikke på statistikkerne laver bunker af mål, så er han offensivt en afgørende kreatør for massevis af de chancer vi skaber. Andreas er altså meget mere end “bare” venstre fløj. Derfor er det så afgørende for vores kontinuitet at Andreas har valgt at blive endnu et år.

Andreas Væver 221114-05Selvom Andreas selvfølgelig også skal videre på et tidspunkt og udfordres ude i topklubberne, så er jeg overbevist om at vi stadig kan være med til at løfte Andreas både som menneske og spiller qua hans rolle både som afgørende spiller, men også som én af dem som der forventes at agere som man bør agere, når man er i toppen af et hieraki. Som det sidste glæder jeg mig over at de spillere der brænder for deres klub stadig eksisterer. Andreas kunne nemt stikke halen mellem benene i denne tid med trængte resultater, men vælger i stedet at deltage aktivt i igen at få os stabiliseret lidt længere oppe i tabellen. Det har jeg stor respekt for og sætter pris på, i et samfund hvor hurtige penge, flere tv kampe og større prestige fylder mere og mere hos mange af de unge. 

Website Security Test