Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

3 generationer Krickau

Webredaktør, udgivet d. 17. februar, 2015

I Skanderborg Håndbold findes der en ganske speciel håndbold familie, hvor hele 3 generationer er aktive 7 dage om ugen.

1. generation er Inge & Ole Krickau.

Inge er holdleder på Herre Liga holdet og holder styr på drikkedunke og alt det praktiske sammen med Frank Jensen. Ole har igennem mange år været tilknyttet U10 drenge, og på trods af mange karriere stop, så er han stadig aktiv og en flittig gæst i Cigaræsken.

2. Generation er Gitte & Michael Krickau.

Michael er søn af Inge & Ole Krickau, og er p.t. træner for U16 1. divisions drengene der p.t. ligger nummer 1 i rækken. Gitte er jævnligt tilknyttet som zoneteapeut og var eks. med liga herrene på træningslejr på Malta i August måned.

3. Generation er Nicolej og Jakob Krickau.

De 2 brødre er sønner af Gitte & Michael. Nicolej er cheftræner for vores Herre Liga hold, efter 3 år som assistent for Jesper Holm. Før det var han mangeårig ungdomstræner på SHEA og selv aktiv spiller. Lillebror Jakob Krickau er at finde på stregen for vores 2. divisionsherre.

Før familien Krickau kom til Skanderborg var de trænere og ledere i Brabrand IF, da de blå fra Århus var Danmarks førende ungdomsklub.

Redaktionen har fra Danmarks bedste sportsfotograf Ole Nielsen, fået tiltusket os et billede fra netop Brabrand Hallen af hele familien samlet, dateret i år 2003.

Danmarks håndboldfamilie nummer 1.

 

Krickau familien 2003 b

Website Security Test