Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Sejr efter drama

Kirsten B Madsen, udgivet d. 4. februar, 2015

U16 Pige Elitecup         Skanderborg Håndbold – Randers HK 31-30 (11-16)

Sejr efter forlænget spilletid

Det blev et vildt drama, og en maratonkamp med to gange forlænget spilletid, inden hjemmeholdet kunne fejre sejren på et enkelt mål over Randers HK. Som forventet blev modstanden fra Randers langt større end da de to hold mødtes i ligaen, her sejrede Skanderborg med 9 mål. Fra start satte Randers sig solidt på kampen. Hjemmeholdets normalt stærke forsvar svigtede. Spillerne virkede ikke klar til opgaven, og satsede forsvars aktioner gav Randers mulighed for en lang række gennembrud der resulterede i et utal af straffekast, som sikkert blev omsat til mål. Randers kunne derfor fortjent gå til pause med en sikker føring på 11-16. 16 mål var i øvrigt 2 mere end Randers fik scoret over hele kampen sidst de gæstede Morten Børup hallen.

De første 10 minutter af 2 halvleg forløb som første, med Randers i front med 4-5 mål. Herefter ændrede Skanderborg forsvarsformation, og gik højt på Randers`s højre back. Det ændrede kampen, og pludselig var hjemmeholdet med ved stillingen 21-21. Skanderborg kom også foran med 23-21 inden Randers fik scoret den ordinær kamps sidste to mål til resultatet 23-23. I den forlænget spilletid skiftes holdene til at score, og de første 2*5 min sluttede igen lige – denne gang 28-28. Pigerne måtte igen ud i omkamp på 2*5 min, og igen med en føring der skiftede mellem holdene på et mål. Skanderborg kunne dog med 10 sekunder igen sætte den afgørende scoring ind og gå sejrrigt ud af det 2 timer lange drama. En rigtig pokaldyst, som begge hold kamp kunne havde vundet.

Træner Peter Fynsk. ”En rigtig pokalkamp med masser af drama. En første halvleg vi bare skal glemme i en fart, og en anden halvleg vi kæmper os tilbage via rigtig god fight. Pigerne skal ros for at holde fast i de aftaler der blev lavet i pausen, og for at trække sig sejrrigt ud af den forlænget spilletid, som da vi vandt HEI-elitecup. En god kamp af Stine Kristensen, og en god forsvarsindsats af Annika Enevoldsen i 2 halvleg var med til at sikre, at vi kom videre til semifinalen.”

Målscorere for Skanderborg: Stine Kristensen 9, Kristina Jørgensen 6, Caroline Svarre 5, Sarah Stougaard 3,Nicoline Olsen 3, Natascha Kejser 3, Michelle Sally 1, Annika Enevoldsen 1

U16 piger efter sejr over SK Århus

 

Website Security Test