Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Uafgjort til U14 pigerne

Tom Kristensen, udgivet d. 5. januar, 2015

U-14 Pige 1. division A :
 DUH Esbjerg – Skanderborg Håndbold 17-17 (8-6)
Der skulle gå næsten 6 minutter før det første mål blev scoret i kampen i Guldagerhallen, og det var Esbjerg, der kom bedst fra start, men begge hold spillede nervøst i hele 1. halvleg, som Esbjerg dog slap bedst ud af med en føring på et par mål.
I 2. halvleg fik Skanderborg med Emma Thatt i førertrøjen udlignet Esbjergs føring, og holdene fulgtes pænt ad til der kun var få minutter tilbage af kampen. Herefter kom Skanderborgpigerne endelig foran med et par mål. Et par uheldige udvisninger til Skanderborg i slutningen af kampen gjorde, at Esbjerg fik udlignet, og de to hold måtte deles om pointene.
Morten ”Molle” Christensen var efter kampen godt tilfreds med både resultatet og pigernes indsats:
”Vi fik en svær start og den lange køretur til Esbjerg sad i benene i det meste af 1. halvleg, men i 2. halvleg vågnede vi op og fik lavede nogle gode aktioner. Blandt andet løste vi 6-0 forsvaret rigtig godt”.
Næste kamp er på søndag i Morten Børup Hallen, hvor Dybbøl I&UF kommer på besøg, og mon ikke pigerne fra Skanderborg lægger i kakkelovnen til pigerne fra Sønderborg efter nederlaget før jul i Elite Cuppen til netop Dybbøl.
Målscorere: Emma Sophie Thatt 10, Stinna Benfeldt 3, Sarah Jørgensen 2, Josefine Thorsted 1 og Sarah Kaiser 1.

Emmathatt

 

 

Website Security Test