Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

U16 piger sejrede i Ikast

Tom Kristensen, udgivet d. 7. januar, 2015

U16 Pige Liga
Ikast Håndbold – Skanderborg Håndbold 25-30 (10-15)
Sikker udesejr
U16 pigerne fra Skanderborg startede ligaen med en sikker udesejr over Ikast. En lidt rodet start gav Ikast føring på 4-2, Skanderborg kom dog hurtigt igen og bragte sig foran 5-9. Herefter var der ingen tvivl om vinderen, og via en 5 måls føring ved pausen øgede udeholdet føringen til 10 mål med 10 min igen. Kampen sluttede desværre lidt sløset fra Skanderborgs side, et hav af alternative opstillinger og sløset forsvarsspil gav Ikast mulighed for at pynte lidt på resultatet. Det ændrede dog ikke på der aldrig var tvivl om udfaldet af kampen.
Træner Peter Fynsk efter kampen: ”En godkendt holdindsats hvor vi sikkert kom fra start med 2 point. Det var fedt at komme i gang med ligaen, og godt med 2 point i den formodede letteste udekamp. Alle bidrager til sejren og byder fint ind. Vi skal dog levere på et langt højere niveau hvis vi skal have point i den næste kamp mod Randers”
I næste runde venter de forsvarende danske mestre fra Randers. Randers der i julen har udråbt sig selv om nordiske mestre, efter sejr i tilmeldingsturneringen Norden Cup, er storfavoritter til at løbe med en af de to DM pladser. Med en sikker puljesejr inden jul, og sejr over blandt andet FCM ved norden cup må de påtage sig favoritværdigheden i puljen.

Målscorere for Skanderborg: Sarah Stougaard 8, Kristina Jørgensen 5, Nicoline Olsen 5, Stine Kristensen 4, Caroline Svarre 4, Natascha Kejser 2, Annika Enevoldsen 1, Michelle Sally 1.

U16 Shea piger 2014 - 2015

Website Security Test