Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

U14 drengene vandt i Esbjerg

Kirsten B Madsen, udgivet d. 4. januar, 2015

U14 drenge 1. division UH Esbjerg 2 – Skanderborg 19-23 (10-12)

U14 drengene startede den nye turnering på deres anden hjemmebane Guldager hallen, det var 3. besøg i Esbjerg på 6 uger.

Skanderborg drengene startede kampen noget ukoncentreret og brændte 3 kontra i de første 12 min, vores meget offensive forsvar gav gode arbejdsbetingelser til Esbjergs meget høje streg, således de kom foran 9-6. Skanderborg forsvaret blev herefter trukket lidt tilbage og tempoet skruet i vejret, og sidste del af halvlegen blevet vundet 6-1 godt anført af en velspillende Magnus Haubro og storspil i målet af Jonas Bang med flere dobbelt redninger.

Pauseføringen til Skanderborg på 12-10 gav ro blandt tilskuerne, men Esbjerg kom igen bedst fra start og havde efter 9 min i 2. halvleg udlignet til 14-14, herefter skiftedes holdene til at føre, og med 5 min tilbage var stillingen 18-18. Stærkt og bevægeligt forsvars spil omkring William Pedersen, der kæmpede godt med Esbjerg stregen, og en viljestærk Jacob Nortvig førte an de sidste 5 min, som blev vundet 5-1,og kampen endte med slutresultatet 23-19.

Håndboldkampen viste at det kræver fuld fokus og koncentration, når håndbold kampe skal afgøres, 25 gode minutter blev nået i dag, vi håber på 50 minutter i næste weekend. /LB
Målscorere:

Magnus Haubro 7, Jacob Nortvig 6, Magnus Taulbjerg 5, Kasper Kruse 2, Thomas Munk 2 og William Pedersen 1.

Redninger Jonas Bang 17 ( 47%)

Website Security Test