Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

U14 drengene i spændende kamp

Kirsten B Madsen, udgivet d. 18. januar, 2015

U14 Drenge 1. div. B Skanderborg – Skjern 22-21 (12-9)

 Aftenens kamp mod Skjern blev unødvendig spændende. Holdene fulgtes ad størstedelen af 1. halvleg, men hvor Skjern virkede tændte fra start, manglede Skanderborg kadence. De seneste kampe har Skanderborgs forsvar fungeret bedre og bedre, men det blev hurtigt klart, at Skjerns dygtig venstre back samt meget bevægelig stregspiller voldte de grønne problemer. I slutningen af 1. halvleg fik Skanderborg dog skabt en række contra muligheder på et offensivt forsvar og kunne gå til pause med en føring på 12-9.

I 2. halvleg inviterede Skanderborg selv Skjern med ind i varmen igen ved bl.a. at brænde en række oplagte scoringsmuligheder. Presset voksede lidt, der blev arbejdet lidt mere individuelt og pludselig stod kampen helt åben med kun få minutter tilbage. Med 1 min. igen og stillingen 22-21 havde Skanderborg bolden, men mistede den ud over sidelinjen. På tilskuerpladserne begyndte man at forberede sig på, at det ikke kun var landsholdet, der måtte nøjes med uafgjort denne aften. Men heldigvis havde Jonas Bang aftenens redning og var hermed med til at sikre Skanderborg en sejr og 2 point.

Målscorere Skanderborg:

Magnus Taulbjerg 7, Magnus Haubro Jensen 7, Frederik Skov 3 , Jakob Villemoes Larsen 2, Jacob Nortvig 1, Jonathan Worsøe 1, Thomas Munk 1,

Website Security Test