Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Topscorer skifter til Skanderborg

Webredaktør, udgivet d. 23. januar, 2015

Skanderborg Håndbold har fået yderligere tilgang i VM pausen, da topscorer for 1. divisionsklubben Rækker Mølle, Henrik Juul Nielsen har meldt sin ankomst i Morten Børup Hallen.

Cheftræner Nicolej Krickau:

Henrik Juul er en spiller jeg har fulgt op igennem ungdomsårene og en rigtig dygtig klassisk playmaker. Han har selv ønsket at komme til at træne og spille på et højere niveau end 1. division, og spillere med sådan en indstilling har vi altid plads til i Skanderborg Håndbold. Han har et brændende ønske om at spille liga håndbold, og det skal blive spændende at se hvor langt han er kommet i sin udvikling som senior spiller. Han har gjort det fint i Rækker Mølle, hvor han var suveræn topscorer med 93 mål i 16 kampe, så det er en spiller der ud over at kunne sætte spillet, også er målfarlig på egen hånd. Han har trænet med i et par uger nu og har gjort det rigtigt godt, så det bliver spændende at se hans udvikling i den kommende tid.

Website Security Test