Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Sikker hjemmesejr til U14P

Tom Kristensen, udgivet d. 11. januar, 2015

U-14 Pige 1. division A 
Skanderborg Håndbold – Dybbøl I&UF 30-17 (15-11)
Forud for dagens hjemmebanekamp i Morten Børup Hallen var U14-pigerne fra Skanderborg tændte og sultne efter en sejr. Fra kampens start viste Skanderborg pigerne vilje til sejr og revanche fra nederlaget til Dybbøl i Elite Cup kampen i november.Både Skanderborg og Dybbøl kom godt fra start og fulgtes ad til stillingen 3-3 efter 8 min. spilletid, hvorefter pigerne fra Skanderborg slog kontramaskinen til og trak fra med en 4 måls føring til pausen.I 2. halvleg fortsatte pigerne fra Skanderborg deres fine angrebsspil, hvor Dybbøl fik sværere og sværere ved at finde opskriften på at komme igennem Skanderborgs forsvar. Skanderborg trak yderligere fra og endte med en sejr på 13 mål.

Morten ”Molle” Christensen var efter kampen godt tilfreds med pigernes præstation; ”Det var dejligt med revanche mod Dybbøl. Angrebsspillet sad lige i skabet hele kampen igennem, mens forsvarsspillet ikke var helt optimalt. Jeg glæder mig over, at vi alle kæmper som et hold, og at alle pigerne bidrager i dagens kamp – specielt syntes jeg, at vi var gode fra fløjene”.
U14-pigernes næste turneringskamp er fredag aften, hvor Skjern Håndbold kommer på besøg i Morten Børup hallen.
Målscorere: Emma Sophie Thatt 10, Josefine Thorsted 7, Stine Jørgensen 4, Stinna Benfeldt 4, Sarah Kaiser 3, Sarah Jørgensen 1, Caroline Callesøe 1.

Website Security Test