Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

SHEA drengetrænere på plads

Tom Kristensen, udgivet d. 31. januar, 2015

Trænere på U16 & U18 drenge (SHEA) sæson 15/16
Det er med stor fornøjelse, at vi kan præsentere de kommende trænere på U16 & U18 drenge (SHEA) for sæson 2015/2016.
Vi har vægtet faglighed og engagement højt i udvælgelsen af de kommende trænere. Der er blevet plads til både kendte og nye ansigter i bestræbelserne på fortsat at udvikle spillere på allerhøjeste niveau.
Vores nuværende U18 drenge træner Rasmus Risvig bliver en gennemgående figur på vort akademi, da han får det overordnede ansvar for såvel U16 som U18 drenge i den kommende sæson. Rasmus Risvig har gjort det fremragende i år og er meget vellidt blandt spillere, forældre og øvrige ledere. En fortsættelse af dette samarbejde var naturligt og lå højt på klubbens ønskeliste.
På U16 bliver Mikkel Voigt Frederiksen tilknyttet som assistenttræner. Mikkel Frederiksen har igennem mange år trænet pigehold på øverste niveau, senest i Skanderborg på U18 piger, og glæder sig nu til at prøve kræfter med drengene.
Assistent på U18 bliver et nyt ansigt i klubben, Christian Samuel. Han har tidligere arbejdet sammen med Rasmus Risvig og det har været et ønske fra begge at videreføre dette samarbejde i den grønne trøje. Det hilser vi velkomment og glæder os til nye input.
Vi håber I vil tage godt imod de nye trænere

På ungdomsudvalgets vegne
Peter Frederiksen

Website Security Test