Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Sejr over GOG i testkamp

Webredaktør, udgivet d. 22. januar, 2015

GOG – Skanderborg Håndbold 25-28 (9-15)

Trænerteamet har valgt et program op til 2. halvdel af ligaen med meget få testkampe. Den første stod torsdag aften i Tved Hallen mod GOG som vi har tabt til begge gange i dette års turnering. Denne gang gik det dog bedre og The Green Gunmen kunne rejse hjem til Skanderborg med en 28-25 sejr og en fin testkamp rigere.

bertram obling TGMSkanderborg stillede op uden hele 10 spillere fra liga truppen, mod et GOG hold tæt på fuldt hold. Det var dog ikke nemt at se da kampen blev fløjtet igang, for Skanderborg var langt det bedste hold før pausen. Efter 10 minutter var vi i front med 6-1 og GOG kom aldrig tæt på at indhente den føring før pausen. Anført af en storspillende Bertram Obling i målet, og en flyvende Johan Hansen på højre fløj, der nettede hele 8 gange de første 30 minutter.

Efter pausen fortsatte Skanderborg de fine takter og helt frem til 10 minutter før tid holdt vi fast i  pauseføringen på 6 mål. 24-18 stod der på haluret efter de første 50 minutter, men så gik angrebsspillet i stå. Hjemmeholdet kom tættere på men det lykkedes ikke de gule fra GOG at komme helt tilbage. Det endte med en 28-25 sejr, efter en ganske fin indsats de første 50 minutter.

Kampen gav debut til både Kasper Kisum og Henrik Juul Nielsen, som er kommet til klubben i Januar måned fra hhv. Flensburg Handewitt og Rækker Mølle fra 1. division.

Målscorer Skanderborg Håndbold:

Johan Hansen 8, Jeppe Krogh 4, Rasmus Kaagaard 3, Michael Pedersen 3, Morten Kirk Olesen 3, Kasper Foder Nielsen 3, Henrik Juul Nielsen 1, Jesper Fredin 1, Kasper Kisum 1, Martin Risom 1.

Website Security Test