Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Referat Hadsten vs. 1. div damer

Webredaktør, udgivet d. 19. januar, 2015

Hadsten – Skanderborg Håndbold   19-20 (11-10)

Jaaaaaaaa!!!

To hold, som traditionelt spiller urimeligt lige og nervepirrende kampe.

Og sådan skulle det også være denne søndag eftermiddag i Hadstens “hule”, en af de sværeste udebaner i rækken.

I første halvleg arbejdede vi intenst med at holde Hadsten-omdrejningspunktet Malene Mogensen fra fadet. Dette lukrerede specielt Hadstens dygtige venstre fløj Karen Nørgaard af. Største problemer havde vi dog med at forvalte de mange åbne chancer til mål, vi brændte lige lovligt meget på Sofie Toft i målet.Freja Bossen 1. div. damer 14/15

I 2.halvleg fik vi startet godt op, Freja Bossen, som var kommet på mål, fik lukket af, og vi fik et lille forspring – men Hadsten slog hurtigt tilbage, og pludselig var vi 2 mål bagud. Heldigvis fik spillerne i samlet flok løftet opgaven, og sejren blev kørt hjem, ikke sikkert, lidt hakkende, men de to point ligger trygt og godt på “Skanderborgkontoret”.

En fremragende indsats af Cecilie Vester, som sled og slæbte i begge ender, da Rikke Enevoldsen havde fingerproblemer. Absolut den bedste kamp i grønt af Vester indtil nu. Vi håber, at hun kan holde stilen fremadrettet.

Et fint indhop af Freja i målet og så kan vi konstatere, at Melanie Fuglsbjerg hurtigt har fundet både lysten og melodien efter sit “franske visit” i gult.

Men en stor indsats af hele holdet. Nu venter en ny gyserforestilling lørdag, hvor vi tager imod VSH 2002, som også kommer med en dugfrisk sejr.

21 - Ine Oldeide 1. div. damer 14/15Desværre må vi vinke farvel til vores norske “bodyguard” Ine Oldeide, som har fået arbejde i Norge.

Et stort tab både på og udenfor banen. Men vi ønsker hende alt det bedste..

 

Kim Lerche

Website Security Test