Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Referat 1.div damer vs. VSH 2002

Webredaktør, udgivet d. 25. januar, 2015

Skanderborg Håndbold – VSH 2002, 30-25 (19-14)

Yes yes yes….

Så fyrede vi sæsonens bedste 20 minutter af fra start, og VSH blev blæst ud af MB-hallen.

VSH forsøgte sig friskt med to mandsopdækninger fra start, men det var vi heldigvis forberedte på, og efter 10 minutter førte vi 6-1. Derefter blev det både 10-4 og 18-11 inden københavnerne nåede at se sig om. 1.div damer 14/15Til pause førte vi 19-14, hvor vi desværre fik lukket VSH ind i kampen igen, og de første 10-12 minutter i 2.halvleg blev nervøse og et genoprejst VSH-mandskab lugtede blod. Heldigvis fik Laura Damgård med nogle fine langskudsmål smækket døren i for modstanderne, og det sidste kvarter blev sejren stille og roligt kørt hjem.

 

En fremragende første halvleg af Mette Lassen på venstre fløj, en storspillende Monika Kongsgaard i målet, en klogt spillende Melanie Fuglsbjerg, og en midterakse forsvarsmæssigt i Cecilie Vester og Caroline Theil, var medvirkende til, at vi vandt kampen, fik luft til bunden og en forøget selvtillid inden de næste to kampe: ude imod Lyngby og hjemme imod nummer to, Ajax.

Kim LercheSkb (vinder) - VSH 14/15

 
 

Website Security Test