Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Overlegen sejr til de grønklædte

Kirsten B Madsen, udgivet d. 22. januar, 2015

U16 1.division HC Midtjylland – Skanderborg (28-42)

U16 drengene mødte onsdag aften HC Midtjylland i 2. runde af turneringen. HC Midtjylland er puljens ”underdog”, og eftersom Skanderborg spillere i efteråret havde store problemer netop i kampe mod  ”underdogs”, var én af trænerens udfordringer, at få sat holdet op til en god indsats.

Dette lykkedes til fulde! Skanderborg startede med fuldt tryk,og 1. halvleg var en opvisning i kontra, indspil, systemer, finter, eksekvering af straffekast samt ikke mindst redning af straffekast hvor Mikkel Langehus vist stor styrke. Ved pausen var stillingen 11-23, og drengene kunne klappe sig selv på skuldrene for en god indsats.

Med 12 måls føring fra 1. halvleg, blev der i 2. halvleg plads til pause for startkæden og spændende initiativer ift. alternative holdopstillinger, nye systemer samt satsede lækkerier i afleveringerne. Selvom de nye placeringer gav lidt slinger i forsvaret der lige skulle finde deres plads, formåede HC Midtjylland aldrig at komme tæt på alvorlige trusler, og det var dejligt at se, at de grønklædte fortsat har mange strenge at spille på.

Holdet: Magnus Rind Giversen (1), Frederik Iversen (3), Mads Grabe (8), Andreas Søgaard (5), Rasmus Kaalund (2), Jacob Jessen (9), Mads Thomsen(1), Mathias Laursen (10), Lasse Aebeloe (3)

I målet Mikkel Tofte Langerhuus (39%)

 U16 Shea drenge 2014 - 2015

Website Security Test