Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Optakt til udekamp i Lyngby

Webredaktør, udgivet d. 28. januar, 2015

Lyngby HK vs. Skanderborg Håndbold, lørdag 31/1 kl. 15.30 i Lyngby-hallen

Så venter endnu en svær opgave på udebane. Lyngby, et af de mest rutinerede 1.divisionsmandskaber, ligger lige i subtoppen og tørster helt sikkert efter revanche, da vi slog dem tidligere på sæsonen efter en hæsblæsende og spændende dyst.

Efter sidste sæsons afgang af playmakeren Stine Kragh og skytten Stine Frandsen, forventede vi alle, at Lyngby ville få en svær sæson, men det lykkedes hurtigt Lyngby at stabilisere sig, og andre tog ansvar. Specielt bemærkes den fart, som Lyngby kommer med i ankomstfasen, og her skal vi lægge ekstra mærke til stregspiller Pernille Rähr og playmakeren Nicole Leonhardts sammenspil, samt venstrebacken Frederikke Gullmarks finter og skud. Derudover har Lyngby en af 1.divisions bedste venstre backs i Mie Gjerlufsen, som sjældent laver nogen fejl. Alt i alt et hold, som man simpelthen må have stor respekt for.

Til gengæld kommer vi til det københavnske med stor selvtillid. Efter sejre over Hadsten og VSH fik vi lidt luft til bunden, og kan vi fortsætte både træningsintensiteten og paratheden til kampene, så venter der flere points fremadrettet. Emma Apel 1. dd 14/15Vi er blevet en smal trup, men alle kender sin rolle, og flere og flere byder ind.

Derfor kan man godt forvente, at de “grønne” vil spille sin chance i hver eneste kamp, og det starter i Lyngby lørdag.
Kim Lerche

Website Security Test