Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Optakt 1. div. damer – VSH 2002

Webredaktør, udgivet d. 22. januar, 2015

Skanderborg håndbold – VSH 2002, lørdag den 24. januar kl. 16.00 i MB-hallen.

#4-pointskamp, #gyserforestilling, #forbudtforbørn, #komsågrøn….

Lørdagens kamp bliver en gyser af rang. To hold, som begge er lidt pressede i bunden af rækken, men begge hold med dugfriske sejre.

Virum slog os forholdsvis sikkert i København i det omvendte opgør. En kamp, hvor VSH konstant var et skridt foran, og hvor vi havde svært ved at fange specielt Silje Brøns, en både teknisk dygtig og skudstærk bagspiller.

For at vinde dette opgør skal vi ligeledes have ram på Katrine Morell (tidl. Voel) i målet, som vi nærmest skød til verdensmester sidst vi mødtes. Derudover kan nævnes stregspilleren Louise Mott, som VSH nærmest bruger som “skraldespand” hver gang de har angrebsproblemer.

Vi skal have fundet nogle af de dyder frem, som vi slog Hadsten med sidste weekend. Fight, udstråling og attitude. Vi skal have vores forsvar op at stå, fysisk skal vi matche Mott på stregen, og så skal vi have endnu mere fart i vores contraspil.Janne og Mette, 1.div damer 14/15

Heldigvis peger formbarometeret opad, og vi har knoklet på de sidste mange uger for at intensivere vores indsats. Spillerne er stærke i troen på, at vores kollektiv skal bære langt, og så skal det krydres med en masse løb.

I skrivende stund vides ikke, hvilket hold vi kan mønstre på dagen, men vi kan love en “herrefight” hele vejen igennem.

Kom og støt os, kom og giv os en hjemmebane. Vi har brug for det!

God kamp til Virum, tilskuere og dommere.
Kim Lerche

 

Entré: 40,- kr. for voksne over 18 år.

Website Security Test