Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Optakt 1.div damer vs. Bjerringbro

Webredaktør, udgivet d. 7. januar, 2015

Skanderborg Håndbold – Bjerringbro FH, fredag 09-01-2015 kl. 19.30 i MB-hallen

Så venter Bjerringbro i MB Hallen.

Og her venter en aldeles kompetent modstander, som ikke efterlod os en chance i det omvendte indbyrdes opgør.

Bjerringbro ligger godt til i tabellen og besidder modsat vores hold en enorm rutine og erfaring.Mål

I de tre bagspillere Simone Kristiansen, Line Gyldenløve og Helle Walentin har holdet tre spillere, som vi er nødt til at stække, hvis vi skal have en chance i dette opgør. Helle Walentin er efterhånden blevet Skanderborgs onde ånd, så hende vil vi nok bruge lidt ekstra kræfter på.

Ligeledes har Bjerringbro både skarpe keepere, stregspillere og fløje, så det bliver en kamp om at vinde hver centimeter denne fredag aften.

Som tabellen ser ud pt, så er vi afhængige af points her efter jul, så de første to points må gerne tages i denne kamp. Bjerringbro er et af de få hold, som er kommet væk fra stregen, så mon ikke vi har mere at slås for end dem?

Til kampen er der et glædeligt gensyn med nr. 7 Melanie Fuglsbjerg, som er tilbage i grønt. Et kærkomment gensyn, som er med til at puste til selvtilliden. Lad os se, om vi ikke kan drille Bjerringbro med både fart og stærkt forsvar. Vi vil gøre vores bedste.

God kamp til Bjerringbro, dommere og tilskuere.

Kim Lerche

Tilskuerevent:

Til dagens kamp har modefirmaet CERO & ETAGE A/S sponsoreret en flot jakke, som i pausen udloddes blandet dagens betalende tilskuere på indgangsbilletten.

cero-etage

 

Entrépris: 40,- kr. for voksne over 18 år.

Website Security Test