Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Vigtig sejr til U16 pigerne

Tom Kristensen, udgivet d. 24. januar, 2015

U16 Pige Liga
Herning – Skanderborg Håndbold 19-27 (10-16)
Det blev en sikker udesejr, og et godt resultat for Skanderborgs U16 piger, da de lørdag gæstede Herning. Fra start til slut var udeholdet foran, og på intet tidspunkt for alvor presset af det unge Herning hold. Et godt arbejdende forsvar med masser af fysik, og en godt spillende målvogter i Christina Fuhlendorff gjorde de svært for de hurtige Herningspillere at score. Det gode forsvarsspil var samtidig medvirkende til en del flotte kontrascoringer. Mens forsvaret stod godt, kneb det mere i det etablerede angrebsspil. Her havde udeholdet det svært, og scoringsprocenten lå langt under normalt niveau. Dette ændre dog ikke på en samlet god præstation på en svær udebane.
Træner Peter Fynsk: ”Vi står igen stærkt i forsvaret, og får et utrolig godt resultat vi er meget tilfredse med. Men i angrebet og kontrafasen brænder vi alt for meget i dag. Et utal af helt frie chancer bliver brændt. Skal vi have en chance onsdag hjemme mod FCM skal vi forbedre os her”
Onsdag er der lagt op til en vaske ægte topkamp når FCM gæster Morten Børup hallen. Begge hold er ubesejrede i puljen. Det er fjerde gang de to hold står over for hinanden i denne sæson, FCM fører indbyrdes med 2-1, det håber Skanderborg pigerne at få udlignet på onsdag.
For Skanderborg var der debut til U14 spiller Emma Thatt.
Målscorere for Skanderborg: Nicoline Olesen 8, Sarah Stougaard 7, Caroline Svarre 4, Stine Kristensen 3, Natascha Kejser 3, Michelle Sally 1, Kristina Jørgensen 1.

U16 piger

Website Security Test