Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Ny målmand til Liga Herre

Webredaktør, udgivet d. 12. januar, 2015

Fra næste sæson og 2 år frem har Skanderborg Håndbold sikret sig en yderst kvalificeret sidste skanse til klubbens bedste herre hold.

25 årige Kristoffer Laursen bliver ny mand i målmandstrøjen og skifter til Skanderborg Håndbold efter 3 år i Skjern Håndbold.

Sportschef Torben Væver:

Kristoffer Laursen 1Det er med ikke så lidt stolthed i stemmen at vi kan offentliggøre at Kristoffer Laursen trækker den grønne Skanderborg trøje over hovedet til næste sæson. Det er en af de absolut største målmandstalenter i dansk håndbold og et kæmpe scoop for klubben. Jeg er specielt stolt over at vi kunne sikre os så dygtig en målmand, med vores nuværende placering in mente. Kristoffer er fuldt overbevist om at der også står liga på vores visitkort i næste sæson, og det er et dejligt skulderklap at få efter en sæson med så meget modgang som vi har oplevet.

Jeg er sikker på at Kristoffer ikke blot bliver en vigtig brik på banen for Skanderborg, men også en god sparringspartner udenfor banen for vore øvrige unge målmænd i truppen og også for vore SHEA målmænd. Kristoffer har trods sin unge alder efterhånden mange års erfaring fra ligaen, og vi har ofte haft kæmpe problemer når han stod mellem stængerne som modstander i både Skjern og tidligere i Skive målet.

Målmandsposten er blevet så vigtig en plads i moderne håndbold, at det ofte er forskellen på succes eller fiasko, eller sejr og nederlag. Der er en udpræget mangel på målmænd i disse år i dansk tophåndbold, men med tilgangen af Kristoffer er vi rigtigt godt dækket ind på den post de kommende sæsoner.

Kontrakten er gældende fra 1/7-2015 og 2 år frem.

Fakta:

Navn: Kristoffer Laursen

Født: 08.05.1989

Tidligere klubber: Odder, Skanderborg, Viborg HK, Skive fH, Skjern Håndbold.

Højde: 196 cm

Vægt: 96 kg (før juleaften)

Bopæl: Århus

Kæreste: Pia 

Website Security Test