Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Kæmpe hjemmesejr i LIGA lokalopgør

Kirsten B Madsen, udgivet d. 18. januar, 2015

U18 Shea piger 2014 - 2015U18 pige LIGA Skanderborg Håndbold – SK Århus 34-20 (12-9)

U18 pigerne skulle lørdag forsøge at følge op på storsejren fra tirsdagens udekamp mod Randers. Denne gang på hjemmebane mod pigerne SK Århus.
Skanderborgs grønklædte piger begyndte som lyn og torden og før modstanderen så sig omkring var stillingen 3-0 til hjemmeholdet. Tilskuerne i Morten Børup hallen fik dog en snert af spænding da SK Århus midtvejs i 1. halvleg har første og sidste kontakt på 8-8. Pausestillingen på 12-9 afspejler særligt det gode forsvarsspil, som var afgørende i dagens kamp.
Meget hurtigt efter pausen bliver kampen reelt set afgjort med et par Skanderborg-scoringer på stribe – som resultat af super forsvarsspil. Forspringet forblev langt hen i kampen på 6-8 mål, men U18 pigerne viste tænder og satte niveau lidt op – særligt tempoet på vores løb fremad banen blev justeret – og Århus-pigerne blev sendt hjem med et stort nederlag på 34-20.
Vi fik to gode point på hjemmebane og er yderst tilfredse resultatet. Spillemæssigt fik vi alle fint igang og er godt stillet forud for vores næste kamp mod FCM på udebane på fredag.
Tak til SK Århus og dagens dommerpar for en god kamp.
Website Security Test