Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Laursen: Skanderborg rykker ikke ud

Webredaktør, udgivet d. 13. januar, 2015

25 årige Kristoffer Laursen skifter til sommer Skjern trøjen ud med Skanderborg modellen, og ser frem til at tørne ud for The Green Gunmen de kommende 2 sæsoner.

Kristoffer Laursen 1Jeg var enig med Skjern om at jeg skulle videre i min karriere efter 3 sæsoner. Jeg har ambitioner om at udvikle mig meget mere som målmand og har et mål om at blive bedre for hver sæson jeg spiller. Jeg har kunnet mærke at tiden var inde til at prøve noget nyt og arbejde i et nyt miljø. Jeg har brugt lang tid til at overveje hvilken retning min karriere skulle dreje hen, og jeg tror på at Skanderborg er det bedste valg for mig der hvor jeg er i min karriere lige nu. Jeg syntes ikke jeg har levet helt op til mine egne forventninger i denne sæson, og derfor giver det god mening i mine øjne at prøve en anden målmandspost end i en af de absolut største klubber i Danmark. Jeg tror det vil gavne min karriere på sigt at træde et skridt ned og prøve kræfter med en klub der har et lidt andet udgangspunkt end en topklubs.

Jeg er sikker på at Skanderborg også er ligahold fremadrettet, på trods af det svære efterår klubben har haft i denne sæson. Det ligner at alle mand kan være mere eller mindre klar igen når VM pausen er færdig, og så tror jeg at alle hold skal passe på Skanderborg. Der er så meget talent i truppen at jeg nægter at tro på de rykker ned. Jeg kender mange af drengene i den nuværende trup, og jeg fornemmer også at der ikke bliver så stor udskiftning til næste år. Godt nok er truppen meget ung, men mange af spillerne har jo efterhånden en del ligaerfaring, så jeg syntes det er et af de mest spændende hold i ligaen fremadrettet. Holdet er til mere end den nuværende placering og jeg glæder mig til at blive en del at miljøet i Skanderborg til sommer.     

Jeg har været glad for mine 3 sæsoner i Skjern og vil gøre alt hvad der står i min magt for at slutte godt af. Vi er stadig med i 3 turneringer i denne sæson, så der er masser af spændende udfordringer de kommende 6 måneder på den front.

Kontrakten er gældende fra 1/7-2015 og 2 år frem.

Fakta:

Navn: Kristoffer Laursen

Født: 08.05.1989

Tidligere klubber: Odder, Skanderborg, Viborg HK, Skive fH, Skjern Håndbold.

Højde: 196 cm

Vægt: 96 kg (før juleaften)

Bopæl: Århus

Kæreste: Pia

Website Security Test