Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Kasper Kisum til Skanderborg

Webredaktør, udgivet d. 21. januar, 2015

Sidste sæsons topscorer for TMS Ringsted Kasper Kisum, skifter til Skanderborg Håndbold resten af indeværende sæson. 22 årige Kisum skiftede før denne sæson til champions leauge vinderne fra Flensburg Handewitt, men fik efter eget valg kontrakten ophævet igen midt i oktober måned. Udsigten til spilletid var for lang da Lars Kaufmann mod forventning blev klarmeldt igen, og siden har den store venstre back ikke spillet.

Jeg har efterfølgende været til en prøvetræning i Frankrig men jeg besluttede efterfølgende at jeg ville blive i Danmark i denne sæson. Jeg har nu fået muligheden for at blive tilknyttet Skanderborg Håndbold resten af sæsonen, og det er jeg rigtigt glad for. Holdet har været udsat for et helt uhørt antal skader i denne sæson, og da der stadig er usikkerhed omkring et par spillere når at komme tilbage efter VM pausen, har jeg fået muligheden for at forøge at hjælpe klubben med at undgå nedrykning. Jeg kender mange af spillerne fra u landsholdene, så jeg håber at jeg hurtigt kan finde ind på holdet og hjælpe til. Det bliver selvfølgeligt en lidt speciel situation at komme ind på et hold der er sammenspillet midt i en sæson, men det har jeg haft en god snak med trænerne omkring. Jeg vil gå ydmygt til opgaven, og forsøge at gøre en forskel når der igen skal spilles om livsvigtige point.

Sportschef Torben Væver er også godt tilfreds med tilgangen.

Vi står i en vanskelig situation før de sidste 7 kampe, hvor vi skal slås med Lemvig og Odder om den direkte nedrykning. Da vi på 3. måned stadig ikke har Christian Albertsen fuldt med i træning endnu, valgte vi at slå til da vi fik muligheden for at tilknytte Kasper Kisum resten af sæsonen. Han har trænet med her i en periode, og er overraskende skarp på trods af han ikke har spillet kampe siden oktober. Han er virkeligt godt skydende og et fint supplement til truppen i den nuværende situation.  

Kasper Kisum  lavede 112 mål i 26 kampe for TMS Ringsted i sidste sæson. Født i 1992 og har optrådt på alle ungdomslandshold op igennem ungdomsårene.

Website Security Test