Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Støttekoncert udsolgt

Webredaktør, udgivet d. 14. januar, 2015

Lørdagens intim støttekoncert på Capri med De Eneste To er nu udsolgt.

Der er lagt op til et brag af en fest når masser af lokale håndboldnørder mødes og holder fest. Koncerten er den første før De Eneste To drager på turne med den nye CD “Dobbeltliv”, der udkom 17. november 2014.

Aftenen styres af viceborgmester Frank Megabody på scenen, og alle liga herre og 1. divisions damer er på plads til at varte gæsterne op hele aftenen. Der bliver traditionen tro afholdt auktion over nogle af sidste sæsons spilletrøjer og der bliver lotteri med meget store gevinster.

Her er en lille teaser med de 2 herre Sommer og Kvamm. Gense nogle af højdepunkterne fra den legandariske 2012 koncert fra Smukfest, hvor koncerten endte i 2 gummibåde båret af publikum. Hør hvordan Peter Sommer stor-flirtede med damerne i Cigaræsken i gamle dage, og hør Simon Kvamm fortælle om hans mystiske forhold til Müsli…..

Website Security Test