Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Frank Jensen runder 70 år

Webredaktør, udgivet d. 30. januar, 2015

Idag kan vi fejre en sand grøn legende, da holdleder Frank Strømbo Jensen runder det skarpe hjørne på 70 år.

Frank JensenSiger man Vrold/Skanderborg eller Skanderborg Håndbold, ja så siger man også Frank Jensen, eller Strømbo som han har haft af øgenavn igennem alle årere. Hvorfra “Strømbo” kommer er der ingen der ved, heller ikke hovedpersonen selv.

Frank Jensen var allerede holdleder før sammenlægningen i 1982. Da SB og Vrold IF blev lagt sammen i 1982 fortsatte Frank Jensen med at sørge for det praktiske for herre holdet, og det har han gjort lige siden. Imponerende 33 sæsoner i træk har den tidligere maler sørget for tøj og drikkedunke, og ikke så få gange har Frank sørget for underholdning i bussen på de lange udebaneture, med hans kendingsmelodi “Malersangen”

Det er indtil videre blevet til imponerende 779 turneringskampe for 1. holds herrene, og lægges dertil kvalifikationskampe og pokalkampe er Frank Jensen langt over 1.000 kampe for de grønne Skanderborg drenge. Der er vist ingen tvivl om at Frank Jensen er den person med rekorden for kampe for en enkelt klub på dette niveau i dansk håndbold. En imponerende indsats som er helt unik i dagens Danmark, at følge sin klub i med og modgang igennem så mange år, som 100% frivillig vel at mærke.

Taske 1982En ting har fulgt Frank Jensen i alle kampene for Skanderborg, og det er hans legendariske grønne VSH taske fra 1982. Den bliver der passet godt på, og så vidt redaktionen ved, er det den sidste der er tilbage af den fine model klubtaske.

Idag runder Frank Jensen som sagt 70 år, og det er i sandheden ikke til at se. Imorgen samler Frank & Aase familie og venner til fest, og hvor ellers end i Klubhuset på Vrold Tværvej….

Stort tillykke skal der lyde herfra.

33 sæsoner med Frank Jensen ved roret siden sammenlægningen i 1982:

8 sæsoner i Ligaen, 10 sæsoner i 1. division, 3 sæsoner i 2. division, 5 sæsoner i 3. division, 5 sæsoner i Danmarksserien og 2 sæsoner i Serie 1.

Se en lille hyldest video med Frank Strømbo Jensen her:

Website Security Test