Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Flot udesejr til U18P over Randers

Kirsten B Madsen, udgivet d. 14. januar, 2015

U18 piger LIGA Randers HK – Skanderborg 22 – 33 (12-17)

U18 pigerne startede Ligaen med en meget sikker udesejr.

Tirsdag aften i Randers skulle vise sig som en stor aften for U18 pigerne.  Pigerne gæstede Randers Arenas store hal og var på forhånd meget opsatte på at hente to point med hjem til Skanderborg. Kampen startede med Skanderborg i førersædet og i løbet af få minutter var angrebsspillet kommet godt i gang og pigerne viste den helt rigtige tænding og vandt deres dueller mod de blåklædte Randerspiger. Føringen 5-2 efter ti minutters håndbold blev forvandlet til pauseføring på 17-12.  De grønne pigers scoringsprocent var ualmindelig høj og koncentrationen lyste ud af pigerne, som leverede på et flot niveau.

Anden halvleg begyndte præcis som første sluttede. Pigerne dækkede disciplineret op og øgede langsomt føringen til hele 28-18 efter tre kvarters spil. Masser af energi og gode indsatser prægede vores angrebsspil. Ærgerrigheden lyste ud af pigerne og sejren endte på hele 33-22 på udebane mod Randers HK.

Pigerne kan være meget tilfredse med indsatsen, samtidig med at vi har masser at arbejde videre med (heldigvis). Tak til forældre og Randers HK for en god ramme samt en ekstra stor tak til Peter Fynsk som vikarierede for en skadesramt Bo. God bedring.

Tillykke med sejren til alle – næste opgave mod SK Århus er allerede først kommende lørdag den 17. januar kl. 13.15 i Morten Børup hallen.

 U18 Shea piger 2014 - 2015

Website Security Test