Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Fin turneringsstart for U16 drenge

Kirsten B Madsen, udgivet d. 11. januar, 2015

U16 drenge 1. Division Skanderborg – Team Vestjylland (31-28)

Efter en god og tiltrængt juleferie, skulle turneringen endelig skydes i gang. Team Vestjyllands hold består af klassiske vestjyske drenge, der ser ud som om, de har spist kartofler med sovs hele deres liv. Altså et hold af velvoksne drenge, der umiddelbart godt kunne aftvinge en vis respekt.

Da kampen kom i gang skulle det imidlertid vise sig, at Skanderborgs drenge – trods størrelsesforskellen – spillede noget mere sikkert og tempofyldt end de høje drenge fra Lemvig. De grønklædte kom hurtigt foran, og øgede gradvist forspringet som første halvleg skred frem.

I anden halvleg gik tempoet lidt ud af de grønne, men sejren kom aldrig i fare og trods lidt eksperimenter kom sejren sikkert i hus med slutcifrene 31-28.

Truppen var næsten sluppet fri af efterårets skadesmareridt, men desværre er nye skader kommet til, og dagens kamp sendte endnu en spiller på skadesstuen. Vi bevarer dog optimismen og tror på, at forårets vinde bærer god energi med til holdet, og sikrer, at disse drenge går en skadesfri halvsæson i møde – dette hold har om nogen fortjent det!

Holdet: Frederik Iversen (4), Mads Grabe (6), Andreas Søgaard (5), Tobias Bachmann, Rasmus Kaalund (3), Jacob Jessen (7), Mads Thomsen, Mathias Laursen (6)

I målet Mikkel Tofte Langerhuus (28%) og Michael Lorentzen

U16 Shea drenge 2014 - 2015

Website Security Test