Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Ærgerligt nederlag i Ikast

Kirsten B Madsen, udgivet d. 27. januar, 2015

U18 pige LIGA FCM – Skanderborg 25-19

Ærgerligt nederlag på svær udebane i Ikast. 
U18 pigerne skulle fredag aften kl. 20.00 spille mod FCM på udebane i Ikast. Pigerne havde hele ugen glædet sig til kampen og tog afsted med masser af gåpåmod.
Efter en god start med Skanderborg-føring på 4-1, løb vi ind i 3 udvisninger og kunne efter 11 minutter se på tavlen, at FCM havde hentet det lille forspring. Resten af første halvleg fulgtes de to hold pænt af, men med en lille overhånd til FCM som forsat udnyttede nye overtalsperioder til en pauseføring på 13-11 til hjemmeholdet.
Efter halvleg havde FCM konstant et lille overtag på par mål og efter stillingen 18-17 med 12 minutter igen trak FCM fra og viste mest overskud til et Skanderborg-nederlag på 25-19. Et par mål for stort i vores optik.
Ærgerligt nederlag på en dag hvor det bedste hold vandt i Ikast. Vi glæder os til flere fede kampe i de kommende uger. Pigerne har brug for al støtte på torsdag når Viborg HK kommer på besøg i Niels Ebbesens Hallen.
Vel mødt.
U18 Shea piger 2014 - 2015
Website Security Test