Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

2 vigtige point

Kirsten B Madsen, udgivet d. 25. januar, 2015

U16 drenge 1. Division Skanderborg – AGF/Viby (27-26)

Lørdagens opgør var ventet med spænding. AGF/Viby har en stærk trup og vi vidste, at det ville blive en kamp der kunne gå begge veje.

Skanderborgs drenge var imidlertid overordentlig veloplagte, og bragte sig på under 3 minutter foran 3-0. Det var tydeligt, at AGF var på hælene, og igennem hele første halvleg blev de presset til adskillige afslutninger uden for målet af et solidt og velspillende Skanderborg forsvar. De grønne var oppe på 6 måls føring undervejs og gik til pause ved stillingen 13-9.

I anden halvleg fortsatte det fine spil fra Skanderborg, der med godt tempo og klogt spil holdt fast i en føring på imellem 3 og 6 mål igennem næsten hele halvlegen. I slutningen af kampen begyndte kræfterne at slippe op for de grønne, der igen stillede op med en lidt smal bænk. Efter 29 minutter var Skanderborg foran med 3 mål, men forhastede afslutninger og tekniske fejl gav AGF mulighed for 2 hurtige scoringer til kampens slutresultat 27-26. Et resultat der dog ikke viser det sande billede af en kamp der var præget af grøn dominans fra start til slut.

Holdet: Magnus Rind Giversen (2), Frederik Iversen (1), Mads Grabe (6), Andreas Søgaard (4), Rasmus Kaalund (1), Jacob Jessen (7), Mads Thomsen(3), Lasse Aebeloe (3), Jonathan Hedegaard, Alexander Meng

I målet Mikkel Tofte Langerhuus (28%), Michael Lorentzen

U16 Shea drenge 2014 - 2015

 

Website Security Test