Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

U16 pigerne tabte til FCM

Tom Kristensen, udgivet d. 3. december, 2014

FCM Håndbold – Skanderborg Håndbold 41-34 (20-21)
U16 pigerne kom hurtigt ned på jorden igen efter den flotte sejr forleden mod SK Århus. Det ubesejrede tophold FCM var for stor en mundfuld på dagen for Skanderborg. En dag hvor holdets normale stærke forsvar fuldstændig udeblev. I første halvleg skiftede holdene til at score, og en helt uhørt pause stilling på 20-21 vidner om at begge forsvar var i det gavmilde humør. Alle i hallen var klar over at det hold der først fik bare lidt styr på forsvaret ville vinde kampen – desværre for Skanderborg blev det FCM. Mens forsvaret svigtede blev der i den modsatte ende af banen lavet flere lækkerier. Især Nicoline Olsen og Caroline Svarre diskede op med flere flotte scoringer.
Trænerteamet efter kampen. ”Vores forsvar er i dag langt under niveau. FCM kommer alt for let til deres mål. Vi får ikke tacklet, og hjælper ikke vores keepere. Vi havde talt om FCM`s skytter, men aftalerne blev ikke fulgt. Skidt indsats som skal forbedres hvis vi skal have sejr i næste kamp”
Pigerne kan stadig nå ligaen, det kræver dog sejr i de kommende 2 kampe. Fredag møder pigerne SINE Sønderjyske hjemme.

Målscorere for Skanderborg:
Nicoline Olsen 11, Caroline Svarre 8, Sarah Stougaard 4, Natascha Kejser 3, Michelle Sally 3, Kristina Jørgensen 3, Annika Enevoldsen 2.

U16 piger

Website Security Test