Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

U16 pigerne klar til Ligaen

Tom Kristensen, udgivet d. 6. december, 2014

Skanderborg – SINE/Sønderjyske 42-22 (23-9)

U16 pigerne klar til ligaen.

Skanderborg skulle bruge en sejr i fredagens hjemmekamp mod SINE/Sønderjyske for at være helt sikker på at være i ligaen efter jul, og lad os bare slå fast det blev til hjemmesejr, og endda en stor en af slagsen. Fra starten var hjemmeholdet opsatte på at kampen skulle vindes og gerne sikkert. Pigerne var klar fra start, og efter 12 min foran med hele 10-3. Kampen var punkteret for spænding, med alligevel blev pigerne ved med at øge forspringet, og var ved pausen foran med 23-9. Efter pausen forsatte de det gode spil, og det blev til en stensikker sejr på hele 42-22. En flot kamp hvor koncentrationen blev holdt næsten hele vejen. Skanderborg er nu sikret 2. pladsen i puljen, mens FCM Håndbold stadig er ubesejret og tager 1. pladsen.
Træner Peter Fynsk efter kampen: ”En lang sejr rejse endte lykkeligt med en sikker ligaplads. Vi lagde stort pres på os selv ved kun at hente 2 point i de første 3 kampen. Heldigvis kom vi tilbage på sporet, og de seneste 2 hjemmekampe lover godt for foråret. Vi glæder os til ligaen og ser frem til 10 spændende kampe”
Søndag slutter pigerne efteråret af på udebane mod Ikast.
For hjemmeholdet var de sæsondebut til Stine Kristensen som har siddet udenfor med en knæskade de seneste måneder.

U16 piger

 

Website Security Test