Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

U14 piger klar til bedste række efter jul

Kirsten B Madsen, udgivet d. 8. december, 2014

U-14 piger 1. div. Skanderborg – Silkeborg Voel KFUM Resultat 24 – 15 (14 – 9)

Med dagens sejr over Silkeborg-Voel er Skanderborgs U-14 piger klar til at spille 1. div efter jul.

Det var tydeligt i dagens opgør mellem Skanderborg og Silkeborg Voel i Voel hallen, at hjemmeholdet var velforberedte. Skanderborg og Silkeborg Voel fulgtes ad i 15 min, inden Skanderborg fik justeret angrebspillet efter Silkeborg Voels meget offensive forsvarsspil. Skanderborg fandt recepten, blandt andet med flere flotte scoringer af fløjene Stine Jørgensen og Josefine Thorsted, og trak fra til halvlegsstillingen 14-9.

Skanderborg kom hæsblæsende tilbage fra halvleg og fik 4 hurtige scoringer efter 6 min, der tog alt nerve ud af kampen. Skanderborgs angrebsspil kunne i dagens kamp beskrives som enten nat og dag. Når Skanderborg spillede godt, var angrebet velspillet med flotte afslutninger, mens der desværre i andre angreb var mange tekniske fejl.

Træner Morten “Molle” Christensen sagde efter kampen: “Med sejren i dag er vi sikre på at spille 1. division efter jul. Vi har op til kampen trænet skifte i midtforsvaret, hvilket belønnes i dag, hvor jeg syntes, at vi præsterer det bedste forsvar i denne sæson.”

Sidste kamp før jul spiller U14-pigerne på søndag mod Horsens HK, hvor det gælder for Skanderborg om at bevare 1. pladsen i puljen.

Målscorere for Skanderborg: Josefine Thorsted 5, Emma Thatt 4, Stine Jørgensen 4, Stinna Benfeldt 3, Sarah Kaiser 3, Mathilde Eriksen 2, Marie Baungaard 1, Sofia Børglum 1 og Sarah Jørgensen 1.

U14 piger 1. div, sæson 14/15

Website Security Test