Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Tim Sørensen ude i 2 måneder

Webredaktør, udgivet d. 4. december, 2014

 

Fløjraketten Tim Sørensen er nu trukket helt ud af træning og kamp, i første omgang frem til februar måned.

Tim Sørensen 221114-05Tim Sørensen kom til skade mod BSV helt tilbage i sæsonens blot 2. kamp, og fik efterfølgende konstateret et delvist overrevet bagerste korsbånd i knæet. Efter en længere pause har sundsheds sektoren forsøgt at trappe Tim tilbage i træningen gennem de sidste 2 måneder. Knæet har desværre ikke responderet som ønsket, og det er blot blevet til få minutters spilletid i nogle få kampe siden da.

Skanderborg Håndbolds ansvarlige fys Thomas Padkær har nu i samråd med Tim Sørensen taget konsekvensen og har trukket Tim helt ud af træningen den kommende måned. Dermed er Tim Sørensen tidligst tilbage på banen når Boxer herre ligaen genoptages i starten af februar måned.

Vi ønsker Tim Sørensen god bedring og held og lykke med genoptræningen.

Website Security Test