Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Statistik nørdens kamp mod REHH

Webredaktør, udgivet d. 26. december, 2014

statistikDer er store revanche dag når vore herre liga drenge på søndag drager til Ribe, hvor fusionsholdet Ribe-Esbjerg HH står på nytårs menuen.

Sidst de to hold mødtes i Morten Børup Hallen, blev det suverænt denne sæsonens kamp med færrest scoringer. Sølle 32 mål blev der scoret i Cigaræsken, hvor kampen endte 13-19, Dette er i særklasse det færreste antal mål i en enkelt kamp i denne sæson i Boxer Herre Ligaen, indtil videre i hvert fald.

Det er samtidigt det færreste antal mål Skanderborg nogensinde har lavet i en liga kamp.

Statistik hjørnet:

* Kampen på søndag er Skanderborgs kamp nr. 189 i den bedste række i Danmark.

* Ribe-Esbjerg og Skanderborg har tidligere krydset klinger i Herre Ligaen 5 gange.

* REHH har vundet 2 gange – begge gange i Morten Børup Hallen.

* Skanderborg har vundet 3 gange – 1 gang i Morten Børup Hallen og 2 gange på udebane.

* REHH har således aldrig taget point fra Skanderborg på deres egen hjemmebane i ligaen.

* 13 mål mod REHH på hjemmebane i denne sæson, er det laveste antal mål Skanderborg nogensinde har lavet i den bedste række.

* 15 mål mod Århus Håndbold i Forum Hørsens i sæson 12/13 er det næstlaveste antal Skanderborg mål i en ligakamp.
* De 17 mål i udekampen mod Kolding i denne sæsons nederlag på 17-29, er det laveste antal Skanderborg mål nogensinde på udebane i ligaen.

* 35 er det højeste antal mål nogensinde for Skanderborg i ligaen. Det var på udebane mod Team Helsinge hvor Skanderborg vandt 35-29, i sæsonen 1999/2000.

* 34 er det højeste antal Skanderborg mål nogensinde på hjemmebane i ligaen. Det var i sejren over Nordsjælland på 34-25 i sidste sæson 2013/2014.

* 32 mål ialt i kampen Skanderborg – REHH er suverænt den kamp med færrest mål i herre ligaen i denne sæson. (13-19)

* I 3 kampe i denne sæson er der scoret 37 mål – hvilket er næst færrest. Alle 3 kampe er med Mors-Thy som hjemmehold – og i een af kampene var REHH såmænd udeholdet.

* 70 mål ialt er rekord i indeværende sæson. Det var kampen Skjern – Mors-Thy der endte med en hjemmesejr på 38-32.

* I denne sæson er der spillet 7 kampe hvor der er scoret dobbelt så mange mål som i det første opgør mellem Skanderborg og REHH. (64 eller flere)

* GOG er det hold der har lavet flest mål i een kamp i denne sæson. Det skete på udebane hvor GOG slog Odder med hele 41-19.

* Den mest målrige kamp Skanderborg nogensinde har deltaget i på liganiveau, var sidste sæsons nederlag i Skjern på 41-31. De 72 mål ville således også have været rekord i denne sæson.

 

Website Security Test