Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Stærk forsvarsindsats

Kirsten B Madsen, udgivet d. 13. december, 2014

U14 drenge 1. division Esbjerg – Skanderborg 16-14 (11-9)

1. div. kampen i Esbjerg var en fornøjelse at overvære, trods nederlag på 16-14 til de grønne U14 drenge. Både Jakob Villemoes Larsen og Magnus Taulbjerg sad ukampdygtige på bænken med skader, mens Magnus Haubro Jensen spillede, men også var småskadet.
Trods denne svækkelse formåede de grønne at levere en meget stærk indsats, hvor der særligt i forsvaret blev leveret noget af det bedste forsvarsspil, der er set denne sæson. 16 mål lykkedes det at holde Esbjerg nede på, heraf scorede hjemmeholdet 11 reelle mål, mens de resterende 5 var på straffe. Fremragende forsvar, fremragende indstilling.
I den anden ende måtte Skanderborg kigge langt straffepletten, men også her blev der kæmpet med de muligheder der var og særligt Thomas Munk gik på banen og udfyldte den lidt uvante plads som bagspiller godt med flere målfarlige afslutninger. I den anden ende lukkede han effektivt af for Esbjergs hurtige højre back og bidrog sammen med resten af holdet til, at intet var givet før dommerens fløjte lød. En god optakt for U14 drengene inden Kreds Cup på onsdag mod AGF.
Målscorere Skanderborg:
Magnus Haubro Jensen 6, Thomas Munk 2, Thomas Nortvig 2, Frederik Skov 1, William Pedersen 1, Jonathan Worsøe 1, Markus Krogh 1.

Website Security Test