Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Skanderborg – HCM 26-30

Webredaktør, udgivet d. 20. december, 2014

Skanderborg Håndbold – HC Midtjylland 26-30 (13-15)

TV2 kameraDet blev en høj intens affære da HCM og TV2 kom forbi Morten Børup Vej 3 lørdag eftermiddag. En kamp der bølgede frem og tilbage og som var helt lige da der manglede de sidste afgørende 5 minutter. Gæsterne fra Midtjylland havde de skarpeste patroner da de afgørende tryk på aftrækkeren blev foretaget, og The Green Gunmen kunne vel nærmest kun takke sig selv for at vi ikke kunne tilføje endnu et point eller to til tabellen.

Skanderborg startede klart bedst og var hurtigt foran 2-0 og 7-3 efter kun 7 minutter. Her var der flere gyldne muligheder for at udvide føringen, men en overtalssituation udviklede sig katastrofalt med 0-3 resultat til følge, og HCM fandt for alvor fodfæste i cigaræsken i denne periode. 8 mål blev forskellen på blot 14 minutter midt i 1. halvleg og pludseligt var det gæsterne der førte med 4 mål efter 22 minutter ved 9-13. Skanderborg sluttede dog fornuftigt af og kunne gå til pausen kun bagud med 13-15, hvilket var billigt sluppet efter den meget dårlige periode midt i halvlegen. Bertram Obling kunne slet ikke følge op på den flotte præstation i onsdagens sejrover Lemvig, og Karsten Nielsen tog over i målet midtvejs i første halvleg. Desværre fik Karsten Nielsen heller ikke fat i HCM spillerne og vi måtte gå til pause stort set uden redninger, hvilket heldigvis ændrede sig lidt efter pausen.

Johan Hansen 221114-02Kampen balancerede helt lige efter pausen, og efter 15 minutter nåde vi helt op på uafgjort ved 21-21, på et mål der må kandidere som årets mål efter sæsonen. Kampens store Gunman Johan Hansen omsatte en flot aflevering i VIP over den ellers velspillende HCM keeper Tim Winkler, og publikummet i cigaræsken var på kogepunktet. Bertram Obling kom tilbage i målet i samme minut og startede med 2 meget flotte redninger, hvorefter HCM forlangte timeout ved 22-22. Skanderborg fortsatte det gode spil og bragte sig foran 24-23 og igen 25-24 efter 24 minutter. Her knækkede filmen desværre fuldstændigt for hjemmeholdet. Gæsternes Heino Holm Knudsen trådte i karakter og nærmest ene mand afgjorde han håndboldkampen til gæsternes fordel. 5 røde HCM mål i træk ændrede stillingen fra 25-24 til 25-29, og dermed de 2 point til 7400 Herning i stedet for 8660 Skanderborg.

Dennis RitterEn ærgerlig afslutning på en kamp der kunne have gået i begge retninger i afgørelsen. Respekt for de rutinerede Herning drenge, der havde den kynisme som vi til gengæld manglede fuldstændigt de sidste 5 minutter. Chancerne var fine, men de blev på det skammeligste brændt på samlebånd de 5 minutter kampen skulle afgøres.

Det var en absolut dejlig kulisse at spille håndboldkamp i cigaræsken i dag. Publikum bakkede flot drengene op gennem hele kampen, og det var også et tilfreds hold fra TV2 der pakkede de mange kilometer kabler ned efter kampen, og satte næsen imod Odense. Vi håber ikke der går helt så lang tid som sidst, inden vi igen kan vise vores måde at håndtere håndboldliga på frem igen. Tak til både TV2 og publikum for en dejlig oplevelse, og så håber vi drengene kan bruge skuffelsen til at fraviste Ribe-Esbjerg et point eller 2 når årets sidste kamp spilles i Esbjerg den 28/12.

Målscorer Skanderborg Håndbold:

Johan Hansen 8, Lars Mousing 5, Andreas Væver 4, Rasmus Kaagaard 3, Michael Pedersen 3, Morten Kirk Olesen 2, Martin Risom 1.

Målscorer HCM:

Heino Holm Knudsen 7, Kasper Gudnitz 7, Virgir Svarvarson 5, Kasper Witt 4, Bastian Stræde 3, Kristian Gjessing 2, Jørgen Rasmusen 1, Jacob Østergaard 1.

Website Security Test