Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Sikkert videre i Elitecup

Kirsten B Madsen, udgivet d. 3. december, 2014

U16 drenge Elitecup Randers HH 2 – Skanderborg (13-36)

Efter at have siddet over i 1. runde af elitecuppen, gik turen tirsdag aften til Randers, hvor Randers HH 2 var udtrukket som modstandere i 2. runde.

Skanderborg startede kampen med fuld fart og vi var ikke mange minutter inde i kampen, før styrkeforskellen imellem de to hold stod klart. Skanderborg tromlede hen over de lysegrønne Randers drenge, og da stillingen halvvejs i 1. halvleg var 2-13, begyndte det at knibe lidt med koncentrationen, uden at det dog fik væsentlig betydning for kampen.

Holdet stillede i dag med en nærmest uhørt bred trup på hele 10 spillere, hvilket gav mulighed for pause til dem der har trukket meget af læsset i de foregående kampe, og spilletid til hele truppen, der alle som én udnyttede chancen for at sætte sit aftryk på kampen.

Kampen sluttede med en fortjent Skanderborg sejr på 36-13, og selvom det i perioder ikke var det smukkeste håndbold, så må man sige, at det var uhyre effektivt, og holdet er sikkert videre i elitecuppen.

Holdet: Magnus Rind Giversen (4), Frederik Iversen (5), Mads Grabe (10), Kasper Nielsen (4), Andreas Søgaard (1), Lasse Jensen (5), Tobias Bachmann (3), Rasmus Kaalund (4)

I målet Mikkel Tofte Langerhuus (57%) og Kasper Larsen (33%)

U16 Shea drenge 2014 - 2015

 

 

Website Security Test