Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Sejr i Cerut Pakken over Lemvig

Webredaktør, udgivet d. 17. december, 2014

Skanderborg Håndbold – Lemvig 27-23 (13-9)

FORLØSNING

AVK Hallen 2014Efter 9 dræbende nederlag i træk til The Green Gunmen kom der ENDELIGT en sejr på kontoen igen onsdag aften i AVK Hallen i Galten. Bundgyseren mellem nr. 12 & 13 i Boxer Herreligaen gav os 2 point og en fornyet tro på, at vi stadig kan spille håndbold og ikke mindst, at vi stadig kan vinde håndboldkampe.

Kampen bar tydeligt præg af, hvor vigtig opgøret var for begge hold. Der blev aldrig spillet noget der var i nærheden af pænt og poleret håndbold, men til gengæld bød opgøret på masser af intensitet og hård fight.

Lemvig kom bedst ud af starthullerne og var lynhurtigt foran 2-0, anført af en godt startende Jacob Thoustrup, der scorede vestjydernes første 3 mål på blot 6 minutter. Skanderborg holdt heldigvis hovedet koldt og efter 13 minutter var The Green Gunmen foran 6-3 og Arne Damgaard forlangte kampens første timeout. Kort efter satte Nicolej Krickau den hårdt savnede Jonas Langerhuus på banen for første gang i denne sæson, hvilket medførte dagens største bifald fra tilskuerne i den hyggelige AVK Hal i Galten. Langerhuus kom helt som forventet med masser af gejst og vildskab, og selv om timingen tydeligvis ikke er på 100% endnu, så bidrog publikumsfavoritten til en god periode for hjemmeholdet. Efter 24 minutter var vi i front med 11-6, men så begyndte en stime af udvisninger at spolere festen. 3 stk. 2 minutters udvisninger på blot 4 minutter gav Lemvig et mindre comeback, men igen holdt Skanderborg hovederne højt, og på trods af undertalsperioderne kunne vi gå til pause foran med 13-9. Unge Bertram Obling stod en fremragende 1. halvleg med over 50 i redningsprocent, og han havde en stor andel i, at vi kunne gå til pausen foran med 4 betryggende mål.

AVK kampsponsorEfter pausen var billedet det samme som de første 30 minutter. Skanderborg stod rigtigt stærkt i defensiven og Lemvig havde svært ved at komme til kvalificerede afslutninger. Masser af udvisninger gennem de sidste 30 minutter, betød at kampen blev en lidt rodet affære, hvor Skanderborg konstant holdt gæsterne fra livet med 3-4 mål. Efter 15 minutter kom Jonas Langerhuus på måltavlen for første gang til stillingen 18-14, og EFB sangen kunne for første gang i 3 år bryde ud af højtalerne. Med 10 minutter igen kom Lemvig op på 19-17 og kun foran med 2 mål betød bange anelser blandt det hårdt prøvede Skanderborg publikum. Der var dog ingen grund til bekymring, for straks herefter rykkede Skanderborg fra igen og 5 minutter senere var The Green Gunmen foran med 25-19 og kampen afgjort til vores fordel.

Det var en sand fornøjelse at se reaktionerne fra spillere, trænere og publikum efter kampens afsluttende fløjte. Det var en sand forløsning igen endeligt at komme på tavlen, og igen fornemme der raslede point ind på kontoen. Da Odder Håndbold samtidigt taber i Midtjylland, har vi nu skabt et lille hul på 3 point ned til den kedelige sidsteplads, og ligeså vigtigt fik vi reduceret afstanden op til dagens modstander på 12. pladsen til 3 point.

En dejlig dag i grønt, i en super kulisse i AVK Hallen i Galten. Topsponsor AVK havde gjort meget ud af at skabe en god grøn stemning i liga debutkampen i den nybyggede hal, og det er vist ikke sidste gang vi spiller hjemmekampe i den nordlige del af Skanderborg Kommune. Tak til AVK for indsatsen, tak til alle publikummer der trodsede damelandskamp i fjernsynet og tak til The Green Gunmen for at få Skanderborg tilbage på vindersporet.

Vi spiller normalt i Cigaræsken på Morten Børup Vej – så lad os bare døbe AVK Hallen til Cerut Pakken.

Målscorer Skanderborg Håndbold:

Andreas Væver 5, Michael Pedersen 5, Morten Kirk Olesen 4, Rasmus Kaagaard 4, Johan Hansen 4, Martin Risom 3, Lars Mousing 1, Jonas Langerhuus 1.

Målscorer Lemvig:

Søren Nørgaard 8, Jakob Thoustrup 3, Andreas Holst Jensen 3, Kasper Young Andersen 3, Niels Lindholt 2, Sebastian Thor 1, Matias Damgaard 1, Nicolaj Hansen 1, Troels Aagaard 1.

Website Security Test