Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Reportage fra HCM TV kampen

Webredaktør, udgivet d. 25. december, 2014

Lørdag den 20. december er en af de dage der allerede er noteret i den store historiebog om Skanderborg Håndbold. For blot 2. gang i Cigaræskens 47 årige historie var der TV2 live transmission fra hallen, og det blev på mange måder en rigtig festdag.

Kunne du forestille dig noget bedre, end at slå bagenden i sofaen 1. juledags morgen og bruge 15 minutter af julefridagen på at gense højdepunkterne fra den historiske dag ? Nej vel…. Se en lille reportage der også følger arbejdet blandt det 18 mands store crew fra Kvægtorvet, der fra kl. 09.00 lørdag morgen omdannede Cigaræsken fra en gymnastiksal i provinsen, til livestudie for hele Danmark 6 timer senere. Se billederne, klippene og hør cykelkommentator legenden Dennis Ritters guldkorn i samspil med ekspertkommentator Claus Møller Jakobsen. Naturligvis tilsat lidt Mozart.

Skænk en god kop kaffe op og nyd de historiske billeder her …..

Website Security Test