Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Reportage fra HCM TV kampen

Webredaktør, udgivet d. 25. december, 2014

TV2 kampen HCMLørdag den 20. december er en af de dage der allerede er noteret i den store historiebog om Skanderborg Håndbold. For blot 2. gang i Cigaræskens 47 årige historie var der TV2 live transmission fra hallen, og det blev på mange måder en rigtig festdag.

Kunne du forestille dig noget bedre, end at slå bagenden i sofaen 1. juledags morgen og bruge 15 minutter af julefridagen på at gense højdepunkterne fra den historiske dag ? Nej vel…. Se en lille reportage der også følger arbejdet blandt det 18 mands store crew fra Kvægtorvet, der fra kl. 09.00 lørdag morgen omdannede Cigaræsken fra en gymnastiksal i provinsen, til livestudie for hele Danmark 6 timer senere. Se billederne, klippene og hør cykelkommentator legenden Dennis Ritters guldkorn i samspil med ekspertkommentator Claus Møller Jakobsen. Naturligvis tilsat lidt Mozart.

Skænk en god kop kaffe op og nyd de historiske billeder her …..

Website Security Test