Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Referat KIF – Skanderborg

Webredaktør, udgivet d. 13. december, 2014

KIF Kolding København – Skanderborg Håndbold 29-17 (18-8)

Frygten for at de forsvarende (og kommende) danske mestre fra KIF havde ondt i sjælen efter 2 nederlag i Flensborg og Aalborg, var desværre velbegrundet da The Green Gunmen gæstede de bund rutinerede stjerner sent lørdag eftermiddag i Brøndby. Hjemmeholdet spillede en fantastisk 1. halvleg uden fejl og med en imponerende koncentration.

Andreas Væver 221114-15Vi kom ellers fint med i åbningen af kampen, hvor vi for første gang i sæsonen fik spredt spillet lidt ud til Andreas Væver på venstre fløj, der trods spidse vinkler holdt Skanderborg med i kampens åbning. Foran 3-2, var det vi var med i den kamp, for herfra stod der KIF på resten af 1. halvleg og dermed også kampen.4 Kolding mål i træk bragte hjemmeholdet på 6-3 inden vi igen kom på tavlen 2 gange til 6-5 efter 8 minutter. Herfra satte KIF en tyk streg under hvorfor de er Danmarks bedste håndboldhold i denne sæson. Hele 8 gange i træk blafrede nettet i det grønne mål, mens Kasper Hvidt holdt buret rent i den samme periode på blot 9 minutter. Specielt stregspillet voldte Skanderborg store problemer i hjemmeholdets 4:2 angreb, og det tryk havde vi desværre ikke noget modtræk overfor. Specielt det franske bjergmassiv Cyril Viudes var stærkt spillende og vi var nærmest magtesløse når først monsteret fra Saint Raphael fik grebet læderkuglen. Forskellen i fysik blev udstillet i den periode og man kunne næsten ikke gøre andet end at lette på hatten af det spil der blev vist fra hjemmeholdets side. Bo Spellerberg lukkede 1. halvleg af med et mål på straffekast efter tid, til pauseføring 18-8.

Kampen var reelt afgjort og efter pausen blev der ikke spillet håndbold på samme niveau, fra begge hold.

Mads-Peter LønborgHjemmeholdet gav pause til nogle af profilerne og der blev uddelt nogle af de sjældne spilleminutter til den del af truppen der udråbes som fremtidens folk, af Danmarks bedste halspeaker Steen Skovgaard. Mikkel Kaagaard blev desværre skadet allerede i 1. halvleg og trådte dermed ind på skadeslisten som nummer 7 i dag, og da trænerteamet valgte at spare Andreas Væver det sidste kvarter af kampen blev det stregspillernes lod at dække venstre fløj af. På højre fløj fik Mads-Peter Lønborg sin ilddåb som eneste mand på pladsen, da både Tim Sørensen og Johan Hansen var ukampdygtige. Det blev til 2 mål og en kæmpe pose erfaring foran 3.524 tilskuere for den unge U18 fløj, der fik sine første afslutninger på de stjerner der hang som plakater på hessian væggene i teenagerværelset. Også Jacob Aaquist fik gode liga minutter i benene efter pausen.

I dag var en af de dage hvor man som udviklingsklub bare må acceptere at man mødte en klassemodstander, der spillede på 100% gennem 1. halvleg og det var nok til at afgøre kampen i dag. Trænerteamet accepterede hurtigt situationen og havde allerede i pausen tankerne på onsdagens JULEGYSER i AVK Hallen i Galten mod Lemvig Håndbold.

Målscorer Skanderborg Håndbold:

Andreas Væver 6, Lars Mousing 2, Rasmus Kaagaard 2, Morten Kirk Olesen 2, Mads-Peter Lønborg 2, Martin Risom 1, Michael Pedersen 1, Kasper Foder Nielsen 1.

Målscorer KIF Kolding København:

Magnus Landin 8, Cyril Viudes 4, Bo Spellerberg 4, Lasse Boesen 4, Simon Jensen 3,Torsten Laen 2, Lukas Karlsson 2, Kasper Irming 1, Marcus Cleverly 1.

Udvisninger: KIF 0, Skanderborg 3.

Tilskuere: 3.524.

Website Security Test