Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Referat 1.div.damer vs. Rødovre

Webredaktør, udgivet d. 11. december, 2014

Skanderborg Håndbold – Rødovre HK      23-20 (13-8)

2 dejlige point, som luner godt her inden julepausen.
Det var et endnu yngre hold end normalt, som vi kunne præsentere til denne kamp. Fra U18 var lånt Amalie Grøn og Laura Damgaard og fra U16 var lånt Kristina Jørgensen.
Og specielt Laura Damgaard trådte i karakter i en kamp, hvor vi tilspillede os flere chancer end normalt, en kamp, hvor vi scorede lidt flere mål end længe, og en kamp, hvor Lauras individuelle kompetencer for alvor kom i spil. Med 10 scoringer var hun, uden at forklejne andre i kampen, banens bedste på en dag, hvor Kristina Jørgensen (16 år) fik debut og viste høj klasse, hvor Monika Kongsgaard i målet og forsvaret kun lukkede 20 mål ind, men også en kamp, hvor vi igen brændte lidt (meget) for meget.1. div damer vs. Rødovre 14/15

Vi sidder nu og kigger på tabellen, og kan konstatere, at vi har det næstbedste forsvar i hele turneringen. Selv topholdene har lukket flere mål ind.
Desværre er rækken supertæt, så vi har ikke fået afgørende afstand til bunden endnu, men weekendens 2 point kan blive meget afgørende i sidste ende.

Nu venter topholdet Vendsyssel fredag aften. Vendsyssel har lige slået Sønderjyske med 6 mål, Sønderjyske, som slog os med 5.
Så det bliver en svær opgave i det nordjyske, men vi glæder os til opgaven. Alt at vinde, intet at tabe!

Kim Lerche

Udekamp mod Vendsyssel spilles fredag 12/12 i Brønderslevhallen kl. 19.30, følg med på App’en Tophåndbold.

Website Security Test