Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Pligtsejr til U16 drengene

Kirsten B Madsen, udgivet d. 6. december, 2014

U16 drenge 1. Division Skanderborg – Skive (36-28)

Med nervøse, skævende blikke mod Morten Børup Hallens loft, ankom Skives U16 drenge til returopgør fredag aften. Bekymringen skyldes, at det var anden gang Skive tog turen til Skanderborg – første gang blev kampen udsat pga. vand på banen, og det var netop denne udsatte kamp, der skulle afvikles fredag aften.

Skanderborg startede forsigtigt, men det var fra starten tydeligt, at der var forskel på de to hold. I de perioder hvor Skanderborg formåede at holde tempo i kampen og undgå driblinger, spillede de flot angrebsspil og øgede gradvist føringen. Forsvarsmæssigt var der lidt mere slinger i valsen, Skive fik lov til at komme til alt for nemme afslutninger. Første halvleg sluttede 19-15.

Efter pausen var der fyret op under Skanderborg kedler, og med perfekt udnyttelse af anden bølge kontraen, øgede de på kun 7 minutter til stillingen 27-15. De følgende 10 minutter holdt drengene fast i føringen uden at øge yderligere og de sidste 10 minutter gik tempoet lidt ud af kampen. Med alt for mange driblinger og tekniske fejl fra de grønne, fik Skive lov at pynte lidt på kampens resultat, men sejren var altid i fare og det var skønt at se, at de grønne drenge har fundet en vej til rigtig gode takter. Kampen sluttede 36-28.

Holdet: Magnus Rind Giversen (7), Frederik Iversen (6), Mads Grabe (7), Kasper Nielsen (2), Andreas Søgaard (4), Lasse Jensen (4), Tobias Bachmann (1), Mathias Laursen (4), Rasmus Kaalund (1).

I målet Mikkel Tofte Langerhuus (36%) og Jon Hjort

U16 Shea drenge 2014 - 2015

Website Security Test