Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Overraskelsen udeblev

Kirsten B Madsen, udgivet d. 10. december, 2014

U14 drengen 1. division Trelde – Skanderborg 20-23 (13-11)

Det var lige før, det blev en lang tur hjem til Skanderborg tirsdag aften. Mødet med Trelde var det 3. denne sæson og Skanderborg ankom som storfavoritter efter sejren i søndags på 21 mål over samme hold. Desværre virkede Skanderborg ikke klar fra start og havde svært ved at få flow i spillet i begge ender. Magnus Haubro Jensen sad på bænken småskadet – hans overblik og assists var savnet – og de grønne måtte gå til halvleg 13-11.

Spillet var ikke meget bedre i 2. halvleg, men langsomt fik Skanderborg halet sig ind på hjemmeholdet – ikke mindst takket være målmand Jonas Bang, som igen nappede bolde på de afgørende tidspunkter. I den anden ende arbejdede Jonathan Worsøe godt på stregen, så der opstod flere målgivende afslutninger til både ham selv og holdkammeraterne. Overraskelsen udeblev og Skanderborg kunne vende hjem med 2 point, selvom hovederne var ikke helt på rette sted i aftenens kamp. Mon ikke indstillingen er i top, når drengene på fredag møder puljens nr. 1, Esbjerg.

Målscorere Skanderborg:

Jakob Nortvig 6, Magnus Taulbjerg 5, Frederik Skov 4, Markus Krogh 3, Jonathan Worsøe 3, Thomas Munk 1, William Pedersen 1.

Website Security Test