Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Optakt til topbrag i 3.division damer

Kirsten B Madsen, udgivet d. 5. december, 2014

Oprykkerdyst

‏Endelig sker det! 3. divisionsdamerne får atter engang spalteplads på en af de mest besøgte hjemmesider på nettet.

Mens kulden har ramt det mørke Jylland varmer vi os ved at se på stillingen for 3. divisionsdamerne fra Skanderborg. Uden at give læserne kaffen galt i halsen, kan vi melde åbent ud om, at vi på nuværende tidspunkt har tilskrabet os hele 16 point og en målscore på + 79 mål. Vi lader tallene tale for sig selv og glæder os til at gæste Annexhallen i Århus på søndag, hvor Århus Fremad – rækkens nummer 3 – er værter for et brag af en kamp. På forhånd kan vi melde om en udsolgt hal og forsikre alle fans, som har fået billetter om, at kampen ikke bliver for børn (i hvert fald ikke andre børn end den flok vi har med på bænken).  hånd bold foto af Charlotte

Vi har naturligvis stor respekt for Århus Fremad og har af samme årsag brugt ugen på kampforberedelser som fx pladebasket og må da også indrømme at vi har diskuteret, hvor i det mørke Jylland man kunne finde Annexhallen. Så velforberedte; det er vi skam! Denne nye og meget seriøse optakt til kamp blev grundlagt i søndags, da Odder 2 blev nedlagt i Morten Børup Hallen under overværelse af en mystisk og ukendt skribent, som – hvis man tror rygtet – opbrugte tre hele blyanter med tilhørende blyantsspidser på, at skrive om de grønne heltinders mindste bevægelser. Og hvem ved, måske er der på selv samme papir tegnet en blomst eller to?

Fakta er, at vi glæder os til at spille topkamp. Fornemmelsen er god og barnepigerne er på plads. Mørket sænker sig over det jyske indtil pigerne fra 8660 og Østbirk søndag indtager Annex Arena til et brag af en håndboldkamp. Og hvem ved… Måske i splinternye trøjer med splinternye sponsorer. Kom og find ud af det! Vi håber at se mange (især vores supporterleder og Lasse) i hallen og ser frem til en super kamp.

Søndag den 7-12 kl. 14.40  Århus Fremad mod Skanderborg 2 i Annexhallen Århus

Website Security Test